Työkyky kuntoon luonnon helmassa
Työkyky kuntoon luonnon helmassa

Yritys tekee hyvää tulosta, kun sen työntekijät voivat hyvin. Evon Luonnon kohteet sijaitsevat liki ruuhka-Suomen keskuksia, mutta silti omassa rauhassa kauniin luonnon keskellä. Ne tarjoavat mahtavat puitteet reippaalle ja hauskalle työkykytapahtumalle, jossa syke laskee ja fiilis paranee! Kaikilla mukavuuksilla ja monipuolisilla lisä- ja ohjelmapalveluilla.

Ympäri vuoden upeassa eteläsuomalaisessa luonnossa liikkuminen ja nykyaikaisesti varustettujen huviloidemme mukavuuksista nauttiminen parantaa työkykyä jo itsessään. Järjestämme lisäksi mieluusti erilaista ulko- ja sisäohjelmaa. Porukan kunto kasvaa ja tunnelma kohoaa vaikkapa ohjatun luontoreippailun, fatbike-pyöräilyn, melonnan, lumikenkäilyn tai vaikkapa osallistavan ruoanlaiton merkeissä.

Vaikka kaikki kohteemme soveltuvat mainiosti omatoimiseen kokkailuun, huolehtii pitopalvelumme halutessanne koko ruokahuollosta – simppelistä kokouslounaasta aina monen ruokalajin erähenkisiin gourmet-päivällisiin saakka.

Yrityksen työkykypäiviin soveltuvat kohteemme ulottuvat jopa 100 hengen päivätapahtumaan soveltuvasta Räyskälän Suuresta Huvilasta pieneen ja intiimiin Evon Syväjärven rantapiiloon kalaisan erämaajärven rannalla. Tarjolla on myös kolme erillisten majoituskohteiden muodostamaa kokonaisuutta, jotka mahdollistavat myös suuren osallistujamäärän yöpymisen. Nämä kokonaisuudet ovat Aulangon Rauha ja Evon Rauha Hämeenlinnassa sekä Räyskälän kohteemme Lopella. Niissä onnistuvat suuretkin tapahtumat, aivan kaupungin tuntumassa!

Näytä enemmän Näytä vähemmän
Kohteemme erämaan rauhassa
Erähenkisyyden jämäkkyysvalitsin
Lievä
Rouhea
Ronski

Räyskälän Suuri Huvila sijaitsee Lopen rauhassa luonnonkauniin Kaartjärven rannalla runsaan tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Korkealta rantapenkereeltä alas järvelle katsova monitoimihuvila soveltuu yhtä hyvin suuriin jopa 100 vieraan päivätapahtumiin, kuin pieniin ja intiimeihin yön yli kestäviin tapahtumiin. Avarien ja muunneltavien tilojen lisäksi Räyskälän Suuri Huvila on varustettu peräti 3 saunalla, joiden lauteilla kelpaa käydä läpi tehtyjä bisneksiä ja suunnitella tulevia!

100 vierasta päiväkäytössä
36 vuodepaikkaa
90 km Helsingistä

Aulangon Suuri Huvila Hämeenlinnassa mahdollistaa jopa 100 vieraan päivätapahtumien tai hieman pienempien yön yli kestävien yritystapahtumien järjestämisen aivan Hämeenlinnan kaupungin kyljessä. Silti omassa rauhassa, aivan luonnonkauniin Aulangonjärven rannalla. Monikäyttöisen Suuren Huvilan avarat ja erähenkiset tilat muuntuvat yhtä hyvin kokouskäyttöön, juhlasaliksi kuin ison porukan mukavaksi olohuoneeksi. Isot terassit, sisäsauna ja erillinen rantasauna sekä erillinen pelisali pitävät huolen siitä, ettei tekeminen lopu kesken!

100 vierasta päiväkäytössä
35 vuodepaikkaa
108 km Helsingistä

Räyskälän Rantahuoneisto sijaitsee Lopen Räyskälässä mahtavassa Kaartjärven maisemassa. Huoneisto tarjoaa mainiot puitteet palavereihin, firman pienimuotoisiin virkistyspäiviin tai asiakastilaisuuksiin. Huoneistoon sisältyy iso saunaosasto, johon mahtuu löylyttelemään jopa 15 saunojaa samalla kertaa! Räyskälän Suuren Huvilan päädyssä sijaitseva huoneisto vuokrataan erillisenä, kun varaus tehdään aikaisintaan 6 viikkoa ennen saapumisajankohtaa.

15 vierasta päiväkäytössä
12 vuodepaikkaa
90 km Helsingistä

Evon Rantahuoneisto on Evon Suuren Huvilan alakerrassa sijaitseva erillinen 210 neliön huoneisto, joka on varustettu kaikilla mukavuuksilla, sekä avaralla saunaosastolla. Huoneisto sopii mainiosti esimerkiksi yrityksen pienimuotoiseen palaveri- tai virkistystapahtumaan. Evon Rantahuoneisto on varattavissa erillisenä kohteena, kun se varataan aikaisintaan 6 viikkoa (42 vuorokautta) ennen saapumisajankohtaa.

20 vierasta päiväkäytössä
17 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

Lähdekallion Huvila on keväällä 2020 peruskorjauksesta valmistunut ainutlaatuinen huvila keskellä rauhallista maalaismaisemaa Janakkalan Leppäkoskella. Omassa rauhassa, silti lähellä Etelä-Suomen keskuksia ja liikenteen valtaväyliä. Lähdekallion Huvila soveltuu mainiosti yrityksen kokouksiin, tiimi- ja tyky-päiviin, pieniin yritysjuhliin. Kaikilla nykyajan mukavuuksilla, omassa rauhassa!

25 vierasta päiväkäytössä
25 vuodepaikkaa
87 km Helsingistä

Aulangon Rantahuvila on jouluksi 2017 valmistunut monitoimihuvila Hämeenlinnassa Aulangonjärven kansallismaisemassa. Rouhean erähenkisesti sisustettu huvila on vain muutaman metrin päässä vesirajasta, omassa rauhaisassa poukamassaan. Vastarannalla siintää maankuulu Aulangon graniittinen näkötorni. Yrityksen asioista kelpaa puhua huvilan viihtyisissä sisätiloissa, kahden saunan löylyissä tai vaikka aivan lähellä sijaitsevalla Aulangon golfkentällä.

20 vierasta päiväkäytössä
15 vuodepaikkaa
108 km Helsingistä

Evon Ruuhijärven kartano Hämeenlinnassa luo juhlavat puitteet yrityksenne arkisen kokoontumisen tai juhlavan tilaisuuden ympärille. Rauhallisen erämaajärven rannalla, mutta silti vain parin tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alun perin metsätyöläisten majoituskämpäksi rakennettu monikäyttöinen kartano on saneerattu täyttämään nykypäivän vaatimukset, mutta savottahenki elää Ruuhijärvellä yhä vahvana. Kolme saunaa ja upea hirsinen juhla-aitta täydentävät tunnelman!

60 vierasta päiväkäytössä
25 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

Evon Suuri Huvila  on monikäyttöinen kokouskohde keskellä maankuulua Evon aluetta Hämeenlinnassa. Vanhasta riistantutkimusasemasta matkailu- ja kokouskäyttöön saneerattu Evon Rauhan kokonaisuus yhdistää erämaan rauhan ja nykyaikaiset mukavuudet mainioiksi puitteiksi tuloksekkaalle kokoukselle, yritysvieraiden kestitykselle tai firman työhyvinvointitapahtumalle. Suuren metsäisen tontin ja oman metsälammen ympärillä ei naapureita näy mailla eikä halmeilla, vallitsee ainoastaan syvä rauha ja hiljaisuus!

60 vierasta päiväkäytössä
35 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

Aulangon Rantala on erähenkisen rouhea kohde Hämeenlinnassa vain 15 metriä Aulangonjärven rantaviivasta. Sen ytimenä on noin 20 vuodepaikan upouusi monitoimihuvila, joka soveltuu monipuolisesti yritysasiakkaidemme ympärivuotiseen kokous-, tyky- ja virkistyskäyttöön. Uutta huvilaa täydentää 3 hiljattain saneerattua rakennusta. Kokonaisuus palvelee monipuolisesti hyvin erilaisia asiakasryhmiä. Aulangon Rantalan rakennukset ovat vuokrattavissa yhtenä 4 rakennuksen kokonaisuutena, tai erikseen.

30 vierasta päiväkäytössä
22 vuodepaikkaa
108 km Helsingistä

Evon Rantahuvila on nykyaikaisesti varusteltu 10 vuodepaikan huvila Evon kansallismaiseman sydämessä Hämeenlinnassa.  Omalla saunalla ja modernilla keittiöllä varustettu huvila on osa Evon Rauhan alueen majoituskokonaisuutta ja soveltuu mainiosti pienen ryhmän kokoukseen tai vaikka tyky-päivän viettoon. Rantahuvila sopii myös lisämajoitustilaksi isomman ryhmän yritystapahtumaan, jollaiseen on mahdollista vuokrata koko Evon Rauhan alue rakennuksineen.

10 vierasta päiväkäytössä
10 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

Evon Riistahuvila on näppärä 6 makuupaikan huvila upean Evon alueen keskellä Hämeenlinnassa, idyllisen lammen rannalla. Omalla sähkösaunalla ja koneellistetulla keittiöllä varustettu huvila on osa Evon Rauhan alueen majoituskokonaisuutta ja soveltuu mainiosti pienen työporukan yön yli -palaveriin tai tyky-tapahtumaan. Riistahuvila soveltuu myös lisä- ja pienryhmätilaksi isomman ryhmän kokoukseen tai yritystapahtumaan, joihin on mahdollista vuokrata koko Evon Rauhan alue rakennuksineen.

8 vierasta päiväkäytössä
6 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

EVON RAUHA on ainutlaatuinen yksityinen 7 hehtaarin ja kolmen huvilan kokonaisuus Hämeenlinnassa. Erämaisesta riistantutkimusasemasta ympärivuotiseen matkailu- ja kokouskäyttöön saneerattu alue soveltuu mainiosti suurten, jopa 100 henkilön yritystapahtumien ja kokousten järjestämiseen. Omassa rauhassa, mystisen metsälammen äärellä, mutta kaikilla mukavuuksilla! Evon Rauha koostuu Evon Suuresta Huvilasta, Evon Rantahuvilasta ja Evon Riistahuvilasta. Lisäksi käytössä ovat erähenkinen rantasauna ja tapahtumatilaksi soveltuva Evon Eräliiteri. Aivan maankuulun Evon retkeilyalueen tuntumassa!

80 vierasta päiväkäytössä
50 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

AULANGON RAUHA on neljän majoituskohteemme muodostama erähenkinen kokonaisuus Hämeenlinnan Aulangolla. Aulangon Rauha on mahdollista vuokrata joko yhtenä kokonaisuutena, tai huviloita erikseen tarpeen mukaan. Aulangon Rauhan neljä monikäyttöistä kohdetta Rantahuvila, Suuri Huvila, Rantala ja Rantapiilo soveltuvat mainiosti täyttämään yritysasiakkaidemme majoitustarpeita, kokoustiloihin, tyky-päiviin ja yritysjuhliin. Myös Aulangon kylpylä, puistometsä, Sibeliuksen Metsän luonnonsuojelualue, upea näkötorni, golf-kentät, ratsastustalli, Aulangonjärveä kiertävät patikkareitit sekä monet muut palvelut ovat kaikki lähellä!

100 vierasta päiväkäytössä
90 vuodepaikkaa
108 km Helsingistä

Aulangon Rantapiilo on vain noin 20 metriä Aulangonjärven rantaviivasta sijaitseva hienon sijainnin majoituskokonaisuus Aulangon Rauhan alueen länsikulmassa. Siihen kuuluu erähenkisesti sisustettu minihuvila ja erillinen 4 henkilön majoitusaitta. Ympärivuotiseen käyttöön varusteltu minihuvila on varustettu kaikilla nykyajan mukavuuksilla. Rantapiilo soveltuu pienen ryhmän kokoustilaksi, etätyöretriitin pitoon sekä muiden Aulangon Rauhan kohteiden lisämajoitustilaksi.

8 vierasta päiväkäytössä
8 vuodepaikkaa
108 km Helsingistä

Evon Kaksikko on ainutlaatuisen uniikki 20 vuodepaikan kokonaisuus luonnonkauniin Evon retkeilyalueen sydämessä Hämeenlinnassa. Kahdesta vierekkäin sijaitsevasta huvilasta koostuva Evon Kaksikko sisältää 2 saunaa ja koneellistettua keittiötä, ja soveltuu mainiosti yrityksen tyky-päiviin, palavereihin tai vaikka etätyöretriitteihin. Evon Kaksikon huvilat soveltuvat myös lisätilaksi isomman ryhmän kokouksiin tai yritystapahtumiin, jollaisiin on mahdollista vuokrata koko Evon Rauhan alue rakennuksineen.

20 vierasta päiväkäytössä
20 vuodepaikkaa
146 km Helsingistä

Aulangon Rantakolmikko on Hämeenlinnan upeassa Aulangonjärven kansallismaisemassa sijaitseva kolmen huvilan, rantasaunan ja kahden ympärivuotisen majoitusaitan kokonaisuus. Kaikilla nykyajan mukavuuksilla ja runsaalla majoituskapasiteetilla varustettu Rantakolmikko soveltuu mainiosti esimerkiksi yrityksen kokoustapahtumiin, yritysjuhliin tai tyky-tempauksiin.

30 vierasta päiväkäytössä
31 vuodepaikkaa
108 km Helsingistä

Lopen Luksus on kaikilla mukavuuksilla varustettu komea hirsinen monitoimihuvila, joka valmistuu vuokrakäyttöön jouluksi 2023. Kaikilla mukavuuksilla upeassa Kaartjärven rantamaisemassa sijaitseva Lopen Luksus soveltuu erinomaisesti muun muassa yrityspalavereihin ja työkykypäiviin sekä rennon tehokkaaseen etätyöskentelyyn!

30 vierasta päiväkäytössä
20 vuodepaikkaa
100 km Helsingistä

Lopen Erähuvila on paikka, jollaista et löydä toista! Räyskälässä Hämeen järviylängön rauhassa sijaitseva uniikki 8-kulmainen hirsikota kätkee sisälleen monikäyttöiset ja erähenkiset tilat kaikilla mukavuuksilla. Pieniin kokouksiin, virkistyspäiviin tai vaikkapa muutaman päivän retriitiksi rauhaa ja hiljaisuutta vaativaa etätyöprojektia varten. Aivan vieressä erämainen järvi ja Poronpolun ulkoilumaastot, 2 saunaa, kylpypaljut ja vain runsaan tunnin matka Helsingistä!

 20 vierasta päiväkäytössä
18 vuodepaikkaa
 90 km Helsingistä

Evon Syväjärvi Hämeenlinnassa tarjoaa tilaisuuden vuokrata ihan oma järvi, jonka vesille voi tuloksekkaan palaverin päätteeksi soutaa kirjolohia narraamaan. Pienten ja monikäyttöisten rakennusten muodostama Syväjärven kokonaisuus on omiaan pienten yrityspalaverien ja rentoutumispäivien tukikohdaksi. Yritysasiakkaamme, jotka ovat Evon rauhalliseen Syväjärveen ihastuneet, tulevat tänne aina uudestaan!

50 vierasta päiväkäytössä
20 vuodepaikkaa
150 km Helsingistä

Evon Erähuvila piileksii suuren metsäisen tontin rauhassa, kuitenkin liki Suomen väestöllisessä keskipisteessä Hämeenlinnassa. Tukkilaisromantiikkaa huokuva, mutta silti nykyaikaisesti varusteltu monitoimihuvila pihasaunoineen ja laavuineen luo upeat puitteet, joihin kelpaa vetäytyä yrityksen pienemmällä porukalla uusia hankkeita pohjustamaan tai asiakkaiden kanssa rentoutumaan. Maankuulu Evon retkeilyalue aivan vieressä tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet monenlaiseen erähenkiseen oheisohjelmaan.

20 vierasta päiväkäytössä
15 vuodepaikkaa
145 km Helsingistä

Hämeen Privaatti on monitoimihuvila, joka kokoaa erämaan rauhan, vanhan ajan maaseuturomantiikan ja nykypäivän mukavuudet upeaksi kehykseksi onnistuneelle liikeneuvottelulle, tyky-päivälle tai asiakaskokoontumiselle. Hämeenlinnassa lähellä Evon kuuluisia retkeilymaastoja sijaitseva vanha maatila on saneerattu perinpohjaisesti, mutta silti vanhaa kunnioittaen. Suuren metsäisen tontin ansiosta ei naapureita näy mailla eikä halmeilla, on vain syvä rauha.

20 vierasta päiväkäytössä
20 vuodepaikkaa
150 km Helsingistä

Avaa tarjouspyyntölomake