ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Majoituskohteemme

Evon Luonto ja Aulangon Rauha – lepoa ja rauhaa erämaisessa ympäristössä keskellä ruuhkasuomea, ympäri vuoden. Tarjoamme majoitus-, kokous-, TYKY- ja virkistyskäyttöön yksilöllisiä kohteita niin Evolla, Aulangolla kuin Lopellakin. Lähes kaikissa kohteissamme asiakkaamme nauttivat omasta rauhasta, naapureita ei näy eikä kuulu.

Klikkaa allaolevista majoituskohteidemme linkeistä ja tutustu vaihtoehtoihimme.

lopen-erähuvila

Lopen Erähuvila

Lopen Erähuvila on uniikki, kahdeksankulmaisesta hirsikodasta ympärivuotiseen majoituskäyttöön saneerattu hirsihuvila kaikilla mukavuuksilla noin 20 hengelle.
Syväjärvi

Evon Syväjärvi

Kuuden hehtaarin kokoinen, erämainen Syväjärvi tarjoaa monipuoliset tilat noin 20 hengelle omassa rauhassaan, oman järven rannalla.
evon-erähuvila

Evon Erähuvila

1700 hehtaarin metsätilalla Evon retkeilyalueen tuntumassa sijaitseva Evon Erähuvila on metsäkämppä kaikilla mukavuuksilla 17-20 hengelle.
Aulangon Puistola

Aulangon Puistola

Ainutlaatuinen vaihtoehto yhteismajoittumiseen, leppoisiin kokouksiin ja mukavaan yhdessäoloon 15-20 hengelle keskellä Aulangon puistometsää.
Aulangon Rantahuvila

Aulangon Rantahuvila

Aulangon Rauha on vuoden 2017 aikana valmistuva uusi konsepti, jonka ytimenä on 2 monitoimihuvilaa, jotka nousevat Aulangonjärven rantaan.
Aulangon Suuri Huvila

Aulangon Suuri Huvila

Suuri Huvila palvelee ryhmiä suurista jopa 100 henkilön tapahtumista intiimeihin pienen porukan kokoontumisiin ja majoittumisiin.

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi