Aulangon Privaatti 
Aulangon Privaatti 

KAUKANA KAVALA MAAILMA? Ei todellakaan kaukana, mutta todellakin piilossa. Uusin kohteemme Aulangon Privaatti Hämeenlinnassa avautuu arviolta elokuussa 2019. Varauksia otamme vastaan heinäkuusta alkaen.

Aulangon Privaatti sijaitsee ylhäisessä yksinäisyydessään noin 100 hehtaarin luonnonsuojelualueella Sibeliuksen Metsässä Aulangonjärven rannalla noin tunnin matkan päässä Ruuhka-Suomen suurista kaupungeista. Tule ja koe hiljaisuus, erämainen rauha, kokousta, kalasta, patikoi tai retkeile viereisellä Aulangonjärven luontopolulla. Rajanaapureita ei ole, joten Aulangon Privaatissa ikioma rauha on taattu! Katso piirros Aulangon Privaatin alueesta.

Aulangon Privaatin huikean erähenkinen sijainti vain 9 km Hämeenlinnan keskustasta, 110 km Helsingistä ja 80 km Tampereelta tarjoaa poikkeuksellisen tunnelman. Uniikki sijainti Aulangonjärven rannalla täysin omassa rauhassaan ilman naapureita tarjoaa poikkeuksellisen luonnonläheisen ja yksityisen kohteen luontoa sekä rauhaa ja yksityisyyttä arvostaville asiakkaillemme. Vastarannalla komeilee vielä jyhkeä Aulangon näkötorni, joka korostaa Aulangon Privaatin poikkeuksellista sijaintia Aulangon jyhkeässä kansallismaisemassa.

Aulangon Privaatti on ainoa kohteemme, jota vuokraamme lähtökohtaisesti vain kesäkaudella, huhtikuun lopusta lokakuun puoliväliin, koska kohteessa ei ole normaalia verkkosähköä. Aulangon Privaatti on lämmittämätön sinne saavuttaessa. Esilämmityksen ja muitakin esivalmisteluja voi toki tilata eri korvausta vastaan, jos ei itse halua erähenkisesti touhuta ja laittaa esimerkiksi takkaa päälle paikalle saavuttaessa.

Huomaathan, että jos kuitenkin haet erityisen erähenkistä talvikohdetta, auraamme tien myös talvella ja esilämmitämme Aulangon Privaatin eri tilauksesta korvausta vastaan. Aulangon Privaatissa ei ole kaikkia nykyajan mukavuuksia, mutta se on saneerattu siten, että oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta.  Valaistus ja TV toimivat luonnonmukaisesti aurinkösähköllä ja jääkaappi sekä liesi kaasulla. Lämmitys hoituu Aulangon Privaatin komean erähenkisellä avotakalla sekä tunnelmallisella kakluunilla ja lisälämmitystä saadaan tarpeeen vaatiessa vielä kaasulämmittimellä. Katso Aulangon Privaatin alustava pohjapiirros.

Huomioithan, että Aulangon Privaattiin johtava 1,5 km metsäautotie ei sovellu matalan maavaran autoille. Normaalilla henkilöautolla pääsee luonnollisesti vaivatta perille.

Perusteellisesti saneeratuissa noin 70 neliömetrin tiloissa on ruokailu- ja kokoustila enintään 12 henkilölle, 2 makuuhuonetta, joissa on yhteensä 8 vuodepaikkaa. Lisäksi tupakeittiössä on 5 lisävuodetta. Päärakennuksessa on myös noin 5 henkilön puulämmitteinen sauna, pukuhuone/vilpola ja kompostikäymälä. Aulangon Privaatin katettu Aulangonjärvelle avautuva terassi tarjoaa oleskelu- ja vilvoittelupaikan noin 10 henkilölle. Rakennuksen edessä oleva noin 25 neliömetrin terassi tarjoaa puolestaan aurinkoisen paikan noin 15 henkilön yhdessäoloon ja ruokailuun. Lisäksi piha-alueella on katettu laavu, jossa kelpaa grilllailla eräherkkuja.

TUPAKEITTIÖ: Täydellisesti saneeratussa tupakeittiössä on tilaa noin 12 vieraalle pitkän erähenkisen pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös makuuhuoneena päädyssä olevan kulmasohvan ansiosta. Tupakeittiön päädyssä oleva taulutelevisio toimii aurinkosähköllä ja on kytkettävissä myös tietokoneeseen HDMI-liittimellä. Tupakeittiöstä on suora yhteys terassille ja ranta-alueelle, jossa odottavat terassi, pöytäryhmä sekä kylpypalju ja laavu. Laavun tulien lisäksi ulkona grillailuun on tarjolla myös normaali hiiligrilli.

MAJOITUS: Vuodepaikkoja Aulangon Privaatin kahdessa makuuhuoneessa on yhteensä 8 ja lisäksi tupakeittiön sohvista saa 5 varavuodetta, jolloin petipaikkoja on yhteensä 13 henkilölle. Lisäksi ranta-alueella olevan laavun suojissa pystyy nukkumaan 3–4 henkilöä. Erähenkisimmät asiakkaamme saavat toki pystyttää pihalle ja ranta-alueelle myös telttoja.

KEITTIÖ: Keittiövarustus sisältää tavanomaiset ruokailuastiat ja ruuanvalmistusastiat vähintään 12 henkilölle, kaasulieden ja kaasujääkaapin (100 litraa). Lisäksi keittiön lattian alla on entisaikainen maakylmiö, jossa juomat jäähtyvät mukavasti. Varauduthan siis erähenkiseen ruuanlaittoon ja muistathan ottaa juomaveden mukaan. Astioiden pesuun tarvittava vesi lämpiää joko kattilassa kaasuliedellä tai saunan kiukaan vesisäiliössä. Mikäli haluat ottaa mukaan kertakäyttöastioita, käytäthän muoviroskan välttämiseksi vain pahvista tai puusta valmistettuja kerta-astioita.

SAUNATILAT ja WC: Saunan lauteille mahtuu kerralla noin 5 henkilöä ja samoin pukuhuoneeseen/vilpolaan. Saunan kiukaan kyljessä on vesisäiliö vedenlämmitykseen, vesi tulee järvestä käsipumpulla tai kantovetenä. WC:nä toimii ekologinen, mukava ja hajuton kompostikäymälä, joka ei ole entisaikain tapaan pihan perällä, vaan aivan päärakennuksen kyljessä kiinni.

KYLPYPALJU sijaitsee omalla pienellä terassillaan aivan Aulangonjärven rannassa lähelle laituria, jotta lämpimästä paljusta pääsee tarvittaessa pulahtamaan vilpoiseen ja puhtaaseen Aulangonjärven veteen.

RANTA-ALUE, LAAVU JA TERASSIT: Päärakennuksen katetulla terassilla on penkit noin 10 henkilölle ja avoterassilla pöytäryhmä noin 12 henkilölle. Varusteina on myös hiiligrilli (grillihiilet pyydämme tuomaan itse). Laavu on lähellä terassia, jotta kulku laavun ja terassin välillä on helppoa.

HINNOITTELUESIMERKKEJÄ: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Tällä sivulla on esitelty vain muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Aulangon Privaatin hintaan sisältyy noin 70 m2 tilat sisältäen saunan käytön polttopuineen.

Lisäpalveluna on mahdollista tilata loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet, laavu ja kylpypalju. Haluttaessa esilämmitämme Aulangon Privaatin erilliskorvausta vastaan ennen asiakasryhmän tuloa, jolloin kotiutuminen on mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta. Tarjoamme mielellämme myös ruokapalveluja pitopalvelumme kautta.

Pyydä tarjous Aulangon Privaatin vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Hintaesimerkkejä Aulangon Privaatissa

  • 10 henkilön yöpyvä lomanpätkä tai juhlat alkaen 25 €/hlö/vrk
  • 10 henkilön yöpyvä omatoimikokous alkaen 35 €/hlö/vrk
  • Yrityksen virkistyspäivä 10 henkilölle alkaen 55 €/hlö sisältäen noin 1,5 tunnin opastetun retken Sibeliuksen Metsässä
  • 10 henkilön viikonloppu (pe–su) alkaen 50 €/hlö/vkl
  • 10 henkilön lomaviikko alkaen 90 €/hlö/viikko
  • 10 henkilön 5 vuorokauden ma–pe loma alkaen 60 €/hlö

Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia sesonkiaikojen ulkopuolisia hintoja. Teemme tarjouksen kullekin ryhmälle ajankohdan, henkilömäärän ja vuokrauksen pituuden perusteella.