Kohteemme Evolla
Kohteemme Evolla

Hämeenlinnan Evolla sijaitsevat kuusi majoituskohdettamme tarjoavat rauhaa ja yksityisyyttä luonnon keskellä. Kohteemme Evolla ovat silti vain parin tunnin ajomatkan päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista.

Evon Ruuhijärvi, Evon Syväjärvi, Evon Erähuvila, Hämeen Privaatti ja kahden kohteen muodostama Evon Rauhan kokonaisuus soveltuvat erinomaisesti sekä yritys- että yksityisasiakkaidemme käyttöön.

Kohteidemme lähistöllä sijaitsee Evon maankuulu ulkoilu- ja virkistysalue, jossa tarjolla on laaja valikoima aktiviteetteja retkeilystä kalastukseen ja metsästykseen – ympäri vuoden. Evon kohteistamme Syväjärvi soveltuu erityisen hyvin eräelämää arvostaville, sillä erähenkinen kohde sijaitsee aivan oman kalaisan järven rannalla.

Pyydä tarjous Evon kohteidemme vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected].

 

Evon Ruuhijärvi
Evon Ruuhijärvi - Evo Ruuhijärvi

Evon Syväjärvi
Evon Syväjärvi - Evo Syväjärvi

Evon Erähuvila

Hämeen Privaatti
Hämeen Privaatti - Tavastia Privacy

Evon Rauha
Evon Suuri Huvila - Evo Grand Villa

Kohteemme Evolla Hämeenlinnassa


Evon Ruuhijärvi on 1920-luvulla rakennettu savottamiesten majoituskämppä, joka on saneerattu majoituskäyttöön 90-luvulla. Vaikka alueen rakennukset on varustettu nykyajan mukavuuksilla, elää vanhan ajan savottahenki edelleen vahvana alueessa ja sen rakennuksissa.

 Tutustu ja pyydä tarjous!


Evon Syväjärvi 
on erähenkisin Evon kohteistamme. Kauniin ja tummavetisen Syväjärven rannalla sijaitseva kohde muodostuu useista rakennuksista, jotka tarjoavat mainion tukikohdan kalamiehille ja muille erähenkisestä elämästä nauttiville vieraillemme.

Tutustu ja pyydä tarjous!


Evon Erähuvila
 on entinen metsureiden kämppä, joka sijaitsee suuren metsäisen tontin rauhassa. Hiljattain ympärivuotiseen majoituskäyttöön täyskorjattu huvila tarjoaa mainiot puitteet erähenkisille kokouksille, lomanvietolle ja juhlille – nykyajan mukavuuksista tinkimättä.

Tutustu ja pyydä tarjous!

Hämeen Privaatti - Tavastia Privacy
Hämeen Privaatti
 on vanhan ajan maatila, joka sijaitsee metsäisellä tontilla lähellä luonnonkaunista Nerosjärveä. Perinpohjaisesti saneerattu päärakennus lisärakennuksineen on varustettu kaikilla nykyajan mukavuuksilla. Tilalla leijuu silti käsin kosketeltava entisajan maatilan tunnelma!

Tutustu ja pyydä tarjous!

Evon Suuri Huvila - Evo Grand Villa
Evon Rauha
on kolmen huvilan muodostama kokonaisuus aivan Evon alueen ytimessä. Vuokraamme koko aluetta yhtenä kokonaisuutena sekä Evon Suurta Huvilaa ja kahden huvilan muodostamaa Evon Kaksikon kokonaisuutta erillisinä kohteina.

Tutustu ja pyydä tarjous!


Avaa tarjouspyyntölomake