Evon Riistahuvila
Evon Riistahuvila

Evon Riistahuvila valmistuu alkukeväästä 2019 kokous- ja majoituskäyttöön osaksi ainutlaatuista Evon Rauhan aluetta. Kohteen tiedot ja valokuvat lisätään tälle sivulle kevättalven 2019 aikana. Vieraidemme käytössä Evon Riistahuvila on alkukeväällä 2019. Varauksia otamme tietenkin jo vastaan, tiedustele lisää asiakaspalvelustamme info@evonluonto.fi.

Vuodepaikkoja Evon Riistahuvila tarjoaa 6 vieraalle. Huvila on varustettu avaralla olohuoneella, joka soveltuu myös kokouskäyttöön. Huvila sopii esimerkiksi myös Evon Rauhan alueen päärakennuksessa, Evon Suuressa Huvilassa, pidettävän kokouksen ryhmätyö- tai palaveritilaksi.

Evon Riistahuvilan keittiö on nykyaikaisesti koneellistettu ja siihen kuuluvat täydelliset astiastot. Rakennuksessa on myös kompakti sähkösauna suihkutiloineen. Olohuoneesta on suora yhteys avaralle terassille ja laajalle pihalle. Kauniin Kaitalammin ranta puulämmitteisine hirsisaunoineen ja kylpypaljuineen on myös vain muutaman kymmenen metrin etäisyydellä.

Vuokraamme Evon Riistahuvilaa ensisijaisesti osana Evon Rauhan kokonaisuutta sekä rajoitetusti myös omana kohteenaan. Kysy tarkempia tietoja sähköpostitse asiakaspalvelustamme info@evonluonto.fi.