Vuokraa koko Evo!
Vuokraa koko Evo!

Evon retkeilyalue Hämeenlinnassa on Etelä-Suomen luonnonkaunis helmi, jossa luonnon rauha ja yksityisyys yhdistyvät monipuoliseen majoitukseen ja kattaviin lisäpalveluihin. Evon Luonnon viisi majoitus- ja kokouskohdetta alueen sydämessä muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joka mahdollistaa ”koko Evon” vuokraamisen 50–100 henkilön yön yli -tapahtumien yksityiskäyttöön. Omassa rauhassa, kaikilla mukavuuksilla, ympäri vuoden!

Keskiössä on Evon Rauhan alue, joka tarjoaa nykyaikaisesti varustellut, mutta luonnonläheiset puitteet jopa 100 henkilön tapahtumien järjestämiseen – yritysväen seminaareista ja kokouksista yksityisiin sukujuhliin ja ison kaveriporukan kokoontumisiin! Tapahtumien ja kokoontumisten keskipisteinä palvelevat monipuolinen Evon Suuri Huvila ja upean ainutkertainen Evon Eräliiteri. Yhteistyökumppaneinamme toimii tapahtumien järjestämisen ammattilaisia, joten kauttamme järjestyy myös tapahtumatekniikka kokoukseen ja bändi perhejuhlassa soittamaan.

Evon Rauhan ympärillä sijaitsevat huvilakohteemme Evon Ruuhijärvi, Evon Syväjärvi, Hämeen Privaatti ja Evon Erähuvila. Kaikilla mukavuuksilla varustetut huvilat soveltuvat paitsi Evon Rauhassa pidettävien tapahtumien majoitukseen, myös omiksi tukikohdikseen, joissa onnistuvat mainiosti esimerkiksi ison bisnestapahtuman etätyösessiot tai päätapahtuman ohessa pidettävät erillispalaverit. Huvilat sijaitsevat noin 10–30 minuutin ajomatkan päässä Evon Rauhasta. Matkat tapahtuman keskipisteestä Evon Rauhasta tukikohtana toimivaan huvilaan ja takaisin taittuvat mukavasti ja ympäristöystävällisesti kuljetuspalvelumme tilataksilla tai tarvittaessa täysikokoisella linja-autolla.

Majoituksen ja kuljetuspalvelujen lisäksi järjestämme Evon vuokraavalle ryhmälle kattavat ruokailut aamupaloista viiden ruokalajin illallisiin. Kaikki huvilamme soveltuvat myös omatoimiseen kokkailuun, joten sopimuksen mukaan voimme myös hoitaa ruoka- ja juomatarpeet valmiiksi huviloiden jääkaappeihin. Henkilökuntamme hoitaa myös kylpypaljut ja saunat kylpyvalmiiksi ja talviaikaan uintiavantokin sahataan laiturin päähän kovimpia saunojia odottamaan!

Vieraiden oman ohjelman kyytipojaksi tarjoamme kernaasti laajan valikoiman kuhunkin vuodenaikaan soveltuvia ohjelmapalveluja sekä vuokravälineitä omatoimiseen hauskanpitoon. Kauttamme järjestyvät niin ohjatut jousiammunta– ja erätaitokisat kuin vaikkapa opastettu pokeriturnaus, melontaretki tai lumikenkäily.

Pyydä tarjous koko Evon vuokrauksesta asiakaspalvelustamme. Saat tarjouksen nopeasti ja ilman turhia välikäsiä, kun täytät tarjouspyyntölomakkeen tai otat yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Vuokraa koko Evo pähkinänkuoressa

Tapahtuma-alueena Evon Rauha, jossa:

 • Vuodepaikkoja Evon Suuressa Huvilassa, Evon Rantahuvilassa ja Evon Riistahuvilassa yhteensä noin 50 vieraalle
 • Kaksi erillistä kokous/tapahtumatilaa Evon Suuressa Huvilassa yhteensä noin 50 vieraalle
 • Erillisiä pienryhmätiloja kolmessa huvilassa lisäksi 3–4 kappaletta
 • Evon Eräliiteri piha-alueella, istumapaikkoja 75 ja seisomapaikkoja 100 henkilölle
 • 3 sähkösaunaa, 1 puusauna rannassa, 4 kylpypaljua, 2 grillikotaa ja 2 avotulipaikkaa
 • Sijainti rauhallisen Kaitalammin rannalla

Majoitus- ja pienryhmätiloina lisäksi 4 muuta huvilakokonaisuutta Evon alueella:

 • Evon Ruuhijärvellä 25 vuodepaikkaa, 1 sähkösauna ja 2 puusaunaa rannassa, 2 kylpypaljua, hirsinen juhla-aitta ja grillikota. Sijainti järven rannalla, 10 minuutin ajomatka Evon Rauhaan.
 • Evon Syväjärvellä 20 vuodepaikkaa, puusauna rannassa, kylpypalju ja tulipaikka. Sijainti järven rannalla, 18 minuutin ajomatka Evon Rauhaan.
 • Hämeen Privaatissa 18 vuodepaikkaa, sähkösauna ja puusauna pihalla, 2 kylpypaljua ja grillauslaavu. Sijainti kuivalla maalla, 28 minuutin ajomatka Evon Rauhaan.
 • Evon Erähuvilassa 15 vuodepaikkaa, sähkösauna ja puusauna pihalla, 2 kylpypaljua ja grillauslaavu. Sijainti kuivalla maalla, 25 minuutin ajomatka Evon Rauhaan.

Kuljetuspalvelut:

 • Tilatakseilla ja/tai bussilla Evon Rauhan ja muiden huviloiden välillä
 • Palveluun voidaan liittää myös koko ryhmän kuljetus lähtöpaikkakunnalta Evolle ja takaisin.

Muut lisäpalvelut:


Avaa tarjouspyyntölomake